Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 17, 2012 18:51:00 GMT 2
No ma mõtlesin, et tulen korraks ju juurde, et äkki see annab siis sulle motivatsiooni õppimiseks . Ma olen siiski suurepärane eeskuju! Su joonlaud oli tore küll, kuid tõenäoliselt kukun ma sellest kontrolltööst siiski läbi .. Ja õhtust
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 17, 2012 19:43:39 GMT 2
Ebaloogilist polegi Asi on lugejas .. Kui mul järgmine kord midagi vaja läheb, siis tean kuhu tulla KITUPUNN! Ma olen parim eeskuju ever .. Täna olin kõik tunnid koolis .. Olgugi, et kõograafias oleksin ma peaaegu, et magama jäänud
Teemadele avatud (:
Marc von Haeger
Personal Hiromantia ?ppej?ud, 23. aastane, V?ime: vaimselt immuunne
Post by Marc von Haeger on Jan 17, 2012 20:09:13 GMT 2
Tule-tule. Ma ka ei lähe. xD Mõned lähevad klassist, agawell. Kusjuures kolmapäeviti on mul kõige suurem oht sisse magada. We'll see, what tomorrow brings. XD Maitea, miks just kolmapäevad.
Post by Damon Chace Deppert on Jan 17, 2012 20:22:39 GMT 2
Hmh, ikka pole mul veel õde... Teatan uuesti, et kui keegi on huvitatud, siis on õe koht vaba Jas...Like a boss uurib, et kas sa teemat ei viitsi teha...'tsk' kellel janu, sellel jalad 'tsk' Sa ei saa seda lauset nüüd minu vastu kasutadaaaa!
Marc von Haeger
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 17, 2012 20:45:11 GMT 2
Õhtust.. Polegi veel sõnakesti poetanud. Teate, kohutavalt külm onn.. and btw, ma vaatan,et Rethymn sai endale kõige kiirema täitumise tiitli. Okei, maksimumist on neil aint veel 1 isik puudu
Nevelyn "Neva" Monet
Moderator Celise juht, 20.aastane, edasij?udnud. V?ime: lummaja
Post by Nevelyn "Neva" Monet on Jan 17, 2012 20:46:56 GMT 2
Jah, juba hõõruti seda nina alla. -.- Oeh... aga ma nõustun, külm on.. teed soovid, kullake? Ja.. ee.. ma ei teagi. teemat keegi minuga? Ma ei hammusta
Sometimes, you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and who you want to be.
Marc von Haeger
Post by Marc von Haeger on Jan 17, 2012 21:11:38 GMT 2
Ei, mina ja Jonghyun oleme klassiõed, Jasmine on üks klass kõrgemal. Ja siin ühes teises koolis on veel tegelt kolm foorumlast. XD Tuleme külla. Kus elad?
bet you thought that i was soft and sweet
Jonghyun Kim
Syres Liige, 17.aastane, algaja. V?ime: illusioonide tekitaja