Marc siis me peame eriti kurja plaani välja mõtlema kuidas teda kiusata. Mwahahahaaa
YOU WISH!!!
Damon darling, ma olen hetkeseisuga endiselt laisk, et teemat meisterdada ..
Ja Marc darling, ma ei taha sealt välja kukkuda .. Ma kaalusin sellest loobumist ning ega see ei olekski väga halb mõte .. Nad on teist peatükki lõpetamas.. Mul pole teise peatüki lehtigi veel
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 17, 2012 22:04:44 GMT 2
Ei loobu! Ma lõpetan hispaania keele veel A-dega!!! You'll see! Täna oli Lina kolmandal korrusel kui ma sööma läksin. Ohshit kui kiire mul järsku hakkas .. Äärepealt oleks trepist alla lennanud
Teemadele avatud (:
Marc von Haeger
Personal Hiromantia ?ppej?ud, 23. aastane, V?ime: vaimselt immuunne
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 17, 2012 23:25:11 GMT 2
Ohjahh Ma olen ikka pääääääääris paljude õpetahate eest ära jooksma, kuna ma olen nende tunni samal päeval üle lasknud .. Ja siis korra lasin Paveltsi tunni üle ja siis pärast põrkasin temaga kokku. Mina: *ohshit* Pavelts: "Küll on tore näha, et sa ikka elus ja terve oled* . Aga aitab Sütevaka kooliteemast
Teemadele avatud (:
Jonghyun Kim
Syres Liige, 17.aastane, algaja. V?ime: illusioonide tekitaja
Post by Damon Chace Deppert on Jan 18, 2012 17:18:12 GMT 2
Kes on haige? Mina olen haige! TEgelikult väga nõme on kõhuvaluga homme kooli minna...Pean minema, sest valmistun olümpiaadideks...Oh god... -.- NV'ks kutsuti mind Pärnusse
Post by Nevelyn "Neva" Monet on Jan 18, 2012 17:20:41 GMT 2
Kes on haige? Mina olen ka haige! Esmaspäevast saati maal passinud... aga homme siiski tagasi Tallinnasse.. Teeme nii, et täna äkki palavikku enam pole
Jaa, mis on veel tore? Mu korteris pole köögis elektrit! See on armas, kui mõni inimene ei oska õppust võtta ning suudab kõik pistikud p*rsse keerata. Love.
Sometimes, you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and who you want to be.
Jonghyun Kim
Syres Liige, 17.aastane, algaja. V?ime: illusioonide tekitaja