Post by Marc von Haeger on Jan 18, 2012 19:47:19 GMT 2
Like a boss.
Me teeme ka vene ja saksa tunde kokku pidevalt. Tho saksasid kõiki mitte, sest mõni ei saa aru, et võiks peale kolmandat tundi söömas ära käia, selle asemel, et kahe vahel tagasi joosta ning me saaks sitakspika vahetunni peale seda. -.- Idioodid.
Ma läksin füsa mingist 15 minutist ära... lõpust nagu. Tegite ka midagi peale seda, kallis? Mis hinde said? XD
bet you thought that i was soft and sweet
Jonghyun Kim
Syres Liige, 17.aastane, algaja. V?ime: illusioonide tekitaja
Post by Jonghyun Kim on Jan 18, 2012 19:50:30 GMT 2
Mitte sittagi ei teinud seal enam Pm mina lugesin nkn terve tunni raamatut, ei huvitanud mis ta seal ees räägib. Haha, Koppel pani mulle ekooli B, kustutas siis selle, lisas uuesti ja kustutas jälle.. Make up your mind bitch! oeh.. aga sain vist ikkagi B xD
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 18, 2012 19:56:35 GMT 2
Ohoh, võin selle panemise autoriõigused endale nüüd võtta jaah? Like a boss, my ass noh okei, ei tegelt täna on päääris tore õhtu ja keegi ei suuda mind ja Jas'i postitustega üle trumbata noh, Jas'i eriti ..
Marc von Haeger
Personal Hiromantia ?ppej?ud, 23. aastane, V?ime: vaimselt immuunne
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 18, 2012 20:10:11 GMT 2
Vingumismaania peal? anyways ma kaalun su postituste vähendamise juttu ühel lehel ja ma pole veel otsusele jõudnud, sest mul on alati olnud vastupidine arvamus asjast, Marc. But who knows, äkki sul veab?
Post by Marc von Haeger on Jan 18, 2012 20:16:15 GMT 2
Dude... ma olen päeval pool ajast netis telefoniga. it's real pain in the ass, kui ma pean sada postitust alla kerima, uknow. Vähem poste ühel lehel on tunduvalt mõttekam.