Post by Nevelyn "Neva" Monet on Jan 19, 2012 0:05:10 GMT 2
Ja minu andmete kohaselt läheb igal hetkel ka Daymond juhtima. Kuradile inimesed.. xD Dravis, kas sa tõesti loodad, et ma sulle sinna ka kunagi vastan? Oeh.. -.- ooOOoo, Sweet child of mine.... Unii.
Sometimes, you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and who you want to be.
Post by Nevelyn "Neva" Monet on Jan 19, 2012 0:28:40 GMT 2
Urgh, sa kohe pidid selle viimase sinna lõppu lisama? -.-' Mees, päriselt, sa võid oma vastusest vist ainult jäädagi unistama.. homme, homme sa veel maksad selle eest *evil*
Piim on otsas, kurk on otsas.. mul on vist paras aeg magama minna, enne kui mõne uue asja kusagilt leian. Urgh. Mees, miks sa ei võinud taaskord lihtsalt arvuti taha magama jääda?
EDIT: btw, and the best part.... minu idee oli see, et ma vastan sulle kolme mageda ja napi reaga
Aga jah, inimesed, mul on vaja kell, ee, kaheksa vist? bussi peale minna. xD Lähen vanale koolimajale külla. Love.
Täna Tallinnas! Täna õhtul te veel maksate, armsamad!
Post by Nevelyn "Neva" Monet on Jan 19, 2012 1:02:24 GMT 2
Oo, kaunis õiglus, Oo, mu kallis! Gaash, te olete lihtsalt aru kaotanud. Ei lase ka minul enam magama minna, kui nagu päris sada protsenti aus olla... Mis mõtet sellel enam olekski? Ma peangi homme väsinud õpilase rolli mängima, näitama praegustele noortele, mis on põhjused, miks võiks jääda pigem kodukoha gümnaasiumisse, kui tulla minu jälgedes linna õppima! Urr. Sellegi poolest. Head ööd teile kallid!
EDIT2: *mwah* Juhib Neva 11 005 tähemärgiga Teisel kohal Jay 10 264 tähemärgiga Kolmandal kohal soliidselt Daymond oma 10 000 tähemärgiga Ning neljandal kohal Jas 6 963 tähemärgiga
PS. Esiteks, ma üldse ei imestaks, kui see viimane postitus mul mittemingisugust loogikat ei omaks... Ja teiseks, andsin ma selles hasartses võistluses kaugeltki liiga kiirelt alla.. (a) My darlings, cya soon!
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 19, 2012 10:36:38 GMT 2
Neva, peksa sulle postituse pikkuse eest. T2na minus t6en2oliselt suurt v6istejat ei ole. Tahaks t2na p2rast t66d magada, homme t6otab tulla raske p2ev ja kohutavalt pikk 66. Asjaosalised ise teavad .
Nevelyn "Neva" Monet
Moderator Celise juht, 20.aastane, edasij?udnud. V?ime: lummaja
Post by Nevelyn "Neva" Monet on Jan 19, 2012 11:52:08 GMT 2
Jayden, ma lihtsalt mainin, et te isegi ei andnud mulle korralikku võimalust... -.-' Jah, sinu ja Jas'i teema liikus, Daymond vastas mulle lubatust tund aega hiljem.. kas ma oleksin pidanud lihtsalt alustama uue teemaga ning kirjutama ala 11500 tähemärki? Milline hull säärase asjaga liitunud oleks?
Igaljuhul, ma mõistan sind täielikult, Jay.. ma ei ole isegi kindel, kuivõrd aktiivne ma täna olen - elektrik tuleb külla ning seejärel on plaanid koos kahe suurepärase sõbraga.. ja ühe härjapäise vennaga *mwah*.
Ja see öö... see öö... tuleb pikk.
Sometimes, you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and who you want to be.
Post by Daymond Dravis Sway on Jan 19, 2012 16:54:45 GMT 2
Thats how we love them. Ja tere siis ka minu poolt. Kõige vastikum muidugi selle võistluse juures on see, et alati kirjutatase sind üle kuskil 200-1000 tähemärgiga, mis tegelikult on ju üks ainus lõik Aga siiski, pean ka mina nõustuma Jayden'iga, et ka minul pole täna erilist võistlusvaimu - niigi sai täna korvapalli võistlustelt esimene koht taaskord enda kooli toodud