Post by Marc von Haeger on Jan 18, 2012 20:50:09 GMT 2
Jah. Vanemad olemas, kuid ikkagi mitte päris. Aga jah, Marcas pidas neid enda vanemateks. Kuti reaktsiooni peale kergitas Marc lõbustatult kulmu. "Ei käinud, aga ma tean, sest mul on... ja sul ka, nagu ma aru saan." Tema rääkis sellest üsna vabalt.
Post by Damon Chace Deppert on Jan 18, 2012 20:51:46 GMT 2
"Jah, mul on...Täpselt sama, mis mu kullakallil onul. Ma ei tea, kas ta kasutas seda võimet sinu peal," lausus mees ohkega. Piinamine...Sellele oli Celis justkui ideaalne, aga Chace lootis, et ta saab ka sellest midagi head.
Marc von Haeger
Personal Hiromantia ?ppej?ud, 23. aastane, V?ime: vaimselt immuunne
Post by Marc von Haeger on Jan 18, 2012 21:00:07 GMT 2
Marcas meenutas, mis võime onul oli. "Ma olen immuunne selliste vaimsete võimete vastu. Kuid ta proovis minu enda palvel, sest ma tahtsin teada, kas ka tema võime ei mõju," vastas Marcas rahulikult. "Ja ei mõjunud." Seega ta on oma venna võime vastu ka immuunne...
Post by Damon Chace Deppert on Jan 18, 2012 21:03:01 GMT 2
"Selliste...Mis siis sulle mõjuvad?" küsis Damon. Füüsiline vägivald? Noh, tavaliselt ei kanna võimega inimesed püstolit kaasas, nii et Marc'iga pidi kõik siis korras olema. Chace küsis :"Kas..Kas sõidame kesklinna edasi?" Ta ei teadnud, mida teha.
Marc von Haeger
Post by Marc von Haeger on Jan 18, 2012 21:05:38 GMT 2
"No... näiteks mu mõtteid ei saa lugeda ega mõjutada või üldse vaimsed võimed ei mõju minu puhul. Piinamine on ju ka illusioon, mis meeltes tekitatud on. Aga kui sa näiteks valdad tuld või midagi sarnast, siis muidugi ma saan kõrvetada... ehk haiget saab mulle teha muudmoodi, ainult vaimselt olen ma kaitstud,"[/color] seletas Marcas muiates. "Võib küll, jah." Kui ta on piisavalt heas seisukorras, et sõita. Kui väga shocked pole või midagi.[/i]
Post by Damon Chace Deppert on Jan 19, 2012 16:59:54 GMT 2
Damon pööras tagasi teele ja ei suutnud uskuda, et...Et ta leidiski enda venna üles. "Ma ei suuda ikka veel seda mõista," lausus mees ja üritas teed jälgida. Täpselt, üritas. Kõik oli liiga kiiresti juhtunud. D lootis, et Damian ei saa sellet midagi teada.
Marc von Haeger
Post by Marc von Haeger on Jan 19, 2012 19:46:05 GMT 2
Marcas noogutas aeglaselt. "See on nii kahtlane. Ja mulle ta ei öelnud, et mul vend on..." pomises mees aknast välja põrnitsedes. "Ma arvasin, et me saame läbi..." Tõesti arvas.
Post by Damon Chace Deppert on Jan 19, 2012 20:09:35 GMT 2
Damon turtsatas naerma. "Ära usu Damiani...Tead, tema järgi pandi mulle nimi. irooniline on see, et mulle näitab ta vist ainsana, milline ta on. Okei, ohvrid saavad ka seda mõneks minutiks tunda," lausus mees.
Marc von Haeger
Post by Marc von Haeger on Jan 19, 2012 20:18:24 GMT 2
Nojaa... "Ma tean, milline ta on, ma olen temaga palju koos reisinud... aga ma sain teda usaldada. Ma ei suuda uskuda, et ta ei öelnud mulle!" Marcase toon oli natukene nukraks muutunud, kui ta pilgu Damonile suunas. Siinsamas istus tema vend ja ta onu arvas, et see on asi, mida Marcas teadma ei peaks.
Post by Damon Chace Deppert on Jan 19, 2012 20:31:06 GMT 2
"Reisinud? Ma kardan, et sa ikka ei tunne teda. Minu onu...Sinu onu ka, on inimene, kellega ma ei taha ka rahvarohkes kohas kokku põrgata. Ta on jõuahne mees, kes kasutab enda võimet halvasti," rääkis Damon.
Marc von Haeger
Post by Marc von Haeger on Jan 19, 2012 20:52:34 GMT 2
Marcas kehitas õlgu. "Ma tean seda. Aga minu seltskonnas... ta on teistsugune. Võimalik, et selle pärast, et ta ei saa oma võimet minu peal kasutada. Ma tean teda väga hästi, ma olen teda näinud inimesi piinamas ja kõike seda, kuid tegelikult on temaga võimalik läbi saada," vastas Marcas pead kallutades. Tõesti oli.
Post by Damon Chace Deppert on Jan 19, 2012 21:00:25 GMT 2
"Kurat," sisistas Damon. Ta onu oli ikka Marc'ile ajupesu jõudnud teha. Temaga ei tohtinud juba enda heaolu mõtteis läbi saada. Damian oli tapnud inimesi, viinud neid enesetapuni. Ise väitis Damian, et enesetapp pole tema süü. Yeah, right.
Marc von Haeger
Post by Marc von Haeger on Jan 19, 2012 21:12:18 GMT 2
"Miks kurat?" küsis Marcas uudishimulikult. Ta teadis väga hästi, mida Damian teinud oli, väga hästi. Ta oli näinud seda kõike, ning teadis, et kui ta poleks immuunne... siis ta oleks samuti piinatud.
Post by Damon Chace Deppert on Jan 19, 2012 21:22:43 GMT 2
"Ära suhtle temaga...Ta võib su tüdrukule või mõnele heale sõbrale-sõbrannale nii palju liiga teha, et sa ise ka ei usu," lausus Damon karedal häälel. Kuidas Marc sai lihtsat vaadata, kuidas Damian inimesi piinas?
Marc von Haeger
Post by Marc von Haeger on Jan 19, 2012 21:28:25 GMT 2
"Ma tean seda. Mul ei ole lähedasi," vastas Marcas selle peale rahulikult. "Ja Damian ei tea mu kasuperet." Mitte kedagi neist. "Ja ta ei teeks seda, kui ta ka teaks kedagi." See, mida Marcas tegi... ta lihtsalt varjas enda lähedasi Damiani eest.