Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 22, 2012 0:02:54 GMT 2
Jasmine uitas rahulikult mööda Darremit ringi ning kindlat sihtkohta tal ei olnud. Mida enam ta vanadele poollagunenud laohoonetele lähenes, seda vaiksemaks kõik muutus ning see talle meeldis. Vaikus - viimasel ajal oli kõikjal nii lärmakas ning niiviisi kõndides, kuuldes iseenda sammude kaja, tekitas Jassi'le hea tunde. Avanud ühe vana laohoone ukse, sisenes neidis hoonesse. Leidnud mingisuguse vana lüliti, vajutas Jasmine seda ning ühes nurgas läks väike lamp põlema, heites suurele laohoonele veidikene valgust. Silmitsenud erinevaid tellinguid ja talasid, hakkas neidis üles ronima, kuni jäi ühele laiemale puust osale istuma, toetades selga vastu poollagunenud hoone seina. Järgmisel hetkel võttis tütarlaps välja seljakotist enesele rummi ning cola, millelt ta korgi maha keris. Joonud suure lonksu enese rummist, jõi Jasmine cola't peale, sättides end seejärel mugavamalt istuma.
Teemadele avatud (:
Jayden Amalie Revons
Administrator Celise juhi parem k?si, 20.aastane, edasij?udnud. V?ime: M?lestustekustutaja.
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 22, 2012 22:38:35 GMT 2
Suur laoruum, milles Jayden viibis, tundus tegelikult iseenesest üsna räpane. Varasemalt käinud kõrval laohoonega oli see kohati üsnagi jube. Muidugi mõni koht oli siin täitsa korralik, aga ka see oli vaidlustatav. Amalie ise oli valinud ohutuma tee ning otsustanud pimedas ringi konnata. Tal polnud vähimatki tahtmist enda siinolekut kedagi paljastada. Tütarlaps suutis vaid mõnda aega rahus olla, kui järsku kuulis ta ukse kriginat. Kuulnud samme sai Jay aru, et ta ei viibinud selles ruumis enam üksi. Muidugi sellest oli kohutavalt kahju, sest tal oli vaja eemale saada. Näitsiku peas oli nii palju erinevaid mõtteid, et ta kohe ei saanud neid eemale lükata. Kuulnud tellingute kolistamist kortsutas tütarlaps kulmi. Kes kurat on otsustanud siin niisama laamendada? Olgu, ligipääs sellele hoonele oli kõigil, aga siiski lootis ta seda, et siia keegi ei tule õhtul teda segama. Otsustanud välja uurida, kes tema ootamatu külaline on, võttis näitsik sammud tellingute juurde, kuid tegi seda mitte nende eest, vaid tagant poolt. Mida lähemale ta jõudis, seda ettevaatlikumalt ta kõndis, et mitte teha häält. Polnud vaja, et see isik teaks, et ta on siin. Märganud aga enda rahurikkujat tundis tütarlaps tahtmist siit kaduda. Tal polnud vajadust kuulata järgnevaid süüdistusi ega midagi. Oleks Jas seal niisama istunud, oleks Jay otsustanud lihtsalt minema jalutada ja mitte naaseda siia lähima aja jooksul. Kuna sõbrannal oli aga alkohol kaasas ja need tellingud ei paistnud eriti ohutud olevad, sai Amaliest hoopis Ariadna rahurikkuja. "Ma võin küll mõrd olla, aga tundub, et sa oled sattunud enesetapu mõtete ja alkoholilembuse teele," sõnas tütarlaps piisavalt valjult, et see Arini Jas'ini jõuaks ja vaatas ülesse. Ruum kajas üsna valjult, seega polnud see tegelikult just kõige raskem. [/color]
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 22, 2012 22:58:58 GMT 2
Jasmine kõlgutas jalgu rahumeeli, mis üle tellingute ääre vabalt rippusid ning veetis aega rõõmsalt rummipudeliga. Tal polnud vähimatki aimu, et seal keegi on. Kuulnud nüüd korraga segavat häält, viis Ariadna pilgu kogule, kelles tundis ta koheselt Jaydeni ära. Oi kui väga tahtis ta sealt hetkel põgeneda. Amalie sõnade peale võttis Ari koheselt paar suuremat lonksu rummist, juues cola't peale. "Ma arvan, et sa peaksid seda endale rääkima. Sina oled pigem enesetapu mõtetega, et Celises oled," lausus Jasmine viimaks, hoides pilku sõbrannalt eemal. Tal oli valus oma endisele parimale sõbrannale otsa vaadata. Isegi nüüd, mil ta teadis, et Jayden on Celises Rethymni agendina, teadis ta, et nende sõprus ei ole enam mitte kunagi selline nagu see varasemalt oli. Liiga palju asju oli öeldud, liialt palju olid nad üksteist oma sõnadega haavanud. Ariadnal oli puhtalt vastik juba mõelda, missuguseid sõnu oli ta Jay'le öelnud ning oli tunduvalt lihtsam anda endast kõik, et seda unustada ning niisuguse päästetee oli tütarlaps leidnud just viimasel ajal alkoholis. Kuidas kurat ta olekski pidanud vaatama Jaydenile otsa, pärast seda mida ta talle nende viimasel kohtumisel ütles. "Ma ei saa aru miks sa ei öelnud mulle..," lausus Jasmine vaikselt, kuid ta uskus, et need sõnad jõudsid siiski Jay kõrvu. Hetk hiljem võttis ta uuesti lonksu enese rummist ning silmitses seina, viimata pilku alla.
Teemadele avatud (:
Jayden Amalie Revons
Administrator Celise juhi parem k?si, 20.aastane, edasij?udnud. V?ime: M?lestustekustutaja.
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 22, 2012 23:20:05 GMT 2
Mida kauem pidi Jayden ootama Ariadna vastust, seda suurem oli ta soov siit lahkuda, sest samasugust stseeni nagu nad olid korraldanud rannas, ta teha ei tahtnud. Tõenäoliselt ei oleks suutnudki, sest juba eelmine kord oli tal tunne, et ta jookseb tupikusse. Rumm tundus Jasmine'l minevat kohutavalt hästi ja see ei meeldinud Jay'le. Loomulikult oli neil kunagi õhtuid, kus nad jõid, see polnud kunagi taunitav või keelatud, aga see oli liig. Üksi juua varisemisohtlikus kohas, see polnud üldsegi Jas'ilik. Kuulnud esimest lauset kortsutas Jay kulmi, sest ta ei mõistnud, mida oli sõbranna selle lausega mõelnud. Kas ta mõtles laias laastus, et nad tammuvad Jay ära või oli talle keegi midagi rääkinud. Seega ei vastanud Amalie koheselt küsimusele. See tundus veider. Kuulnud aga vaevaliselt viimast lauset, sai Jayden aru, mida Jasmine oli mõelnud. Daymond oli talle siiski rääkinud järelikult, mis Jay'ga juhtus ning miks ta järsku pooli vahetas. Esimese asjana ei vastanud Amalie aga küsimusele. "Tule alla seal enne, kui sa varised koos nende tellingutega," nõudis tütarlaps tõsise hääletooniga, ise kuidagi üritades esimesele küsimusele õiget vastust leida. Seda vastust polnud tegelikut nii või naa. Miski ei õigustaks seda tegelikult, kuigi tema põhjused olid siirad. "Selleks, Jas, et sind kaitsta,"lausus ta palju rahulikuma hääletooniga vastu, kuigi ei olnud eriti õnnelik antud olukorra üle. See tähendas, et ta pidi nüüd kõvasti ettevaatlikumalt käituma. Kuigi, kust ta üldse oli saanud idee, et nemad kaks jätkavad suhtlust? Tõenäoliselt oli see lihtsalt informatsioon, mis rahustas Ariadna maha, aga mis ei andnud tal piisavalt jõudu, et andeks anda. Jayden oli tookord väga kaugele läinud ning ega seda ei saanud vabandada millegagi.[/i]
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 22, 2012 23:32:22 GMT 2
Jaydeni esimene lause läks Jasmine'i kõrvadest praktiliselt mööda. Tal ei olnud vähimatki kavatsust sealt alla ronida. Oli lihtsam istuda seal üleval, kui all vestelda Amalie'ga näost näkku. Jasmine istus rahumeeli liikumatult üleval tellingu peal, keerutades rummipudelit enese sõrmede vahel, võttes sealt seejärel ühe lonksu. Mõte, kuidas ta pärast seal alla kavatseb saada, selle peale ei kavatsenud ta hetkel mõelda. Küll ta tegeleb sellega siis, kui tal on vaja sealt alla saada. Jaydeni teise lause peale puhkes Ariadna naerma, justkui sõbranna öeldu oleks äärmiselt naljakas olnud. "Muidugi-muidugi.. Kuidas ma üleüldse võisingi mõelda, et ma suudan end vajadusel ise kaitsta. Teie olete minu kaitseinglid ning teate, millega ma saan hakkama ning millega mitte," rääkis Ariadna, teeseldud lõbusus hääles. Parima hea meelega oleks ta lihtsalt nutnud. Ta ei tahtnud mõelda sellele, mida ta oli Jaydenile öelnud ning mida Jay oli talle öelnud ega ka sellele, et Amalie oli tema eest varjanud, et ta läks Celisesse Rethymni agendina.
Teemadele avatud (:
Jayden Amalie Revons
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 23, 2012 0:03:39 GMT 2
Tundus, et Jasmine ei kavatsenudki tütarlapse nõudluse peale liigutada, seega pidi Amalie tõenäoliselt oma sõbrannale järgi ronima. Muidugi jahm, see võis ka lõppeda järgnevalt kaklusega ülemistel tellingutel ja suure varisemisega, aga see selleks. Jayden ei jätnud sääraseid asju saatuse otsustada, vaid võttis kõige alumisest tellingute osast kinni ning hakkas siis aegalselt ülesse ronima. Tundus, et Jas on päris katki, aga samas Jayden oli üks neist, kes oli selle põhjustanud. See oli kõik mõeldud selliselt, et Ariadna ei saa kunagi tõde teada. Loomulikult läksid aga asjad alati vastupidiselt soovitule. Jas'i hääletooni kuulates võis kindel olla, et ta on näitsiku peale vihane. "Ma ei saanud riskida sellega, et kui me peaks tihedamini kohtuma nagu me teeks, siis keegi võiks mind vahele võtta ja siis usu mind, kättemaksuks piinaksid nad sind mitte mind. Parem oli, et sa näed minus kedagi teist, kedagi kelle unustamine tundub kergem kui mäletamine,"rääkis näitsik siis kui ta oli Jasminega samale kõrgusele jõudnud ning seisis nüüd tellingu peal. "Kas ma pean sind alla tarima?"päris tütarlaps tõsise hääletooniga ning hetkel polnud temas eriti tugevat läbirääkijat. Kui muud moodi ei saanud, siis jõuga. "Pealegi ma teadsin, et sa poleks lasknud mul minna,"lausus Amalie ohkega ning vaatas Ariadnale otsa. Samas polnud ta kindel, kas see üldse huvitab sõbrannat. Või endist sõbrannat? Selles suhes, viimati karjuti talle vihahoos, et ta on põhimõtteliselt eikeegi nüüdsest Jas'i jaoks. Ta polnud kindel, kas Daymondi teade Jasminele oleks midagi muutnud nende suhtluses nüüdseks. Pärast kõike seda, mida nad teineteisele ütlesid oli raske üldse midagi ette ennustada järmistest kohtumistest.[/i]
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 23, 2012 0:26:08 GMT 2
Olgugi, et Jasmine ei vaadanud alla, sai ta aru, et Jayden ronib nüüd üles tema juurde. Nii palju siis lootusest, et ehk ta ei peagi Jay'ga päris näost näkku rääkima. Hetk hiljem kasutas Ari veel võimalust ning jõi mitu sõõmu puhast rummi, krimpsutades nägu. Järgmisel hetkel jõi ta lonksu cola't peale. Vaevalt, et Jayden lubab tal rummi rahulikult edasi juua, kui nad mõlemad üleval tellingu peal on. Jasmine hammustas kergelt huulde. Ta kartis, et ta ei suuda Amaliele enam otsa vaadata, arvestades seda kõike, mida ta oli neidisele öelnud ja teinud. Ta vihkas praegust situatsiooni rohkem kui midagi muud hetkel ning ükskõik kui palju ta ei tahtnud seda vestlust edasi lükata, teadis Jasmine, et see ei ole võimalik. See vestlus oleks toimunud niikuinii ning mida varem seda parem. "Sa oled uskumatu," lausus Jasmine pead raputades. Ta sai aru, et Jayden tõesti uskus seda, kuid Ariadna jaoks oli see jutt nii vale kui vähegi olla võis. Ta ei nõustunud sellega.. Kohe üldsegi mitte.. "Kas sa tõesti arvad, et me ei oleks suutnud mingit kompromissi välja mõelda, mis oleks tähendanud seda, et me ei oleks nii väga tihti kokku saanud, kuid siis ma oleksin seda mõistnud! Ma ei oleks sellisel juhul sulle mitte kunagi öelnud asju, mida ma sulle rannas ütlesin!," lausus Ariadna ärritunult. "Jah muidugi! Tari mind alla! Võta kõik otsused minu eest vastu ja siis väida, et see kõik oli puhtalt minu enda heaolu pärast!" rääkis, või pigem karjus, Jas, viies õhtu jooksul esimest korda pilgu Jaydenile. Viimase lause peale, puhkes Ariadna taaskord rõõmutult naerma. "Muidugi-muidugi... Sina ju tead täpselt mida ma mõtlen, arvan ja lasen kellelgi teha või mitte," rääkis Jas, istudes endiselt rahumeeli paigal. Ta ei kavatsenudki liikuda puhtalt selle pärast, et Jayden seda ütles. Ta oli täisealine ning võis ise enda otsused vastu võtta. Aitas sellest, et keegi võttis otsused tema eest vastu, arvates, et ta teab täpselt, mis on tema jaoks parim. Tõsi oli aga see, et seda nad ei teadnud, või vähemalt Ari arvas nii.
Teemadele avatud (:
Jayden Amalie Revons
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 23, 2012 20:49:51 GMT 2
See rummi pudel, mis Jasmine'l käes oli ning üsnagi väikse vahega sõbranna huultele toetus, hakkas Jaydenit kergelt häirima. Olgu ta ei plaaninud koheselt riskima kukkuda selle ära võtmisega, aga pikemas perspektiivis oli see üks tema plaanidest küll. Tundus, et Ariadna oli rohkem vihane selle peale,et Jay talle ei öelnud kui selle peale, mida näitsik talle kunagi näkku karujunud oli. Ta isegi ei üritanud hakata praegu vahele segama, vaid lasi rethymnlasel järjest kõik ära rääkida, kuna muidu oleks võinud Jasmine midagi lolli teha. "Ma arvestasin, et keegi ei tea. Keegi peale Daymondi, kes väga vastumeelselt lasi mu üldse Celisesse. Jah, võib-olla on see olnud üks mu kõige lollimaid otsuseid, et ma ei rääkinud sulle, kuid see oli õige tol hetkel,"sõnas tütarlaps rahuliku hääletooniga, üritades praegu Jasmine veenda. Randa ei tahtnud Jay ise praegu teemasse tuua, kuna sõnad, mis seal olid öeldud, oleks pidanud olema kustutatud. "Ma ei kahtle, et osa nendest sõnadest oli tõesed ning kogu kohtumine rannaääres on miski, mis tuleks lihtsalt unustusse vajutada,"teatas Amalie oma pilku Jasminele hoides. Sõbranna läks aina rohkem endast välja, kuid Ami polnud kindel, kas tema on selles nii palju süüdi või see pudel Jas'i käes. Midagi ütlemata lähenes ta vaikselt Adrianale ja siis kui sõbranna oli oma karjumisega tegevuses, haaras Jayden tema käest pudeli ära. "Sul pole seda vaja, sa tead isegi,"teatas näitsik rahuliku hääletooniga ja hoidis seejärel pudelit kindlalt oma käest. "Ole vihane, karju, tee mida tahad. See poleks pidanud kuangi välja tulema ja usu mind, sul on kergem mind vihata kui minuga sama teed sammuda,"ütles Jay alahuulde hammustades ja hingas sügavalt sisse. Mida ta oleks pidanud ütlema? Seda, et ta ei teadnud, kuidas siit edasi liikuda enam? "Ma ei saa sinu eest otsustada ja pole seda kunagi teinud, Jas,"ütles Amalie lõpuks ohkega ning sammus seejärel tellingutel edasi-tagasi. Jah, need kergelt kõikusid, aga ta hakkas tasapisi uskuma, et siin on isegi ohutu. Võinoh, hetkeni mil nad ei hakka täitsa rabelema siin.
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 23, 2012 21:36:04 GMT 2
Jasmine kuulas Jaydenit ning talle kohe üldse ei jõudnud kohale, kuidas see oli õige otsus olnud õigel hetkel. "See ei olnud õige otsus ning ei ole kunagi olnudki," rääkis Ariadna pead raputades. Ta ajas oma jonni rahulikult edasi ning mingi osa Jasmine'ist keeldus kuulamast Jaydeni põhjuseid, kuna ta oli vihane, pettunud ning mingil määral ka endast väljas. Tal oli vastik mõelda, mida ta oli Jay'le rannas öelnud ning olgugi, et Jayden oli ka Jas'ile endale jubedaid asju öelnud, tundis Ari ennast siiski öeldu pärast halvasti. Tõsiasi, et Jayden oli seal tegelikult Rethymni agendina tegi Jas'i enesetunde öeldu pärast kordi hullemaks. Enese süümepiinu üritas Ari vähendada just Amaliet kõiges süüdistada, olgugi, et kui ta suudaks sellele mõistusega läheneda, saaks ta võib-olla et Jaydenist isegi aru. Kuulnud nüüd, kuidas Jayden arvas, et osad seal öeldud sõnad olid tõesed, raputas Jasmine taaskord uskumatusest pead. Mitte, et ta ei oleks tahtnud nende rannas kohtumist unustada, kuid see oli võimatu. Nad olid üksteisele öelnud asju, mis neid mõlemaid haavas. "Tõesed? Mis kuradima otsast need veel sinu arvates tõesed olid?!" ärritus Ariadna. Ta oli ennast kogu see aeg metsikult halvasti öeldu pärast tundnud ning nüüd tuleb välja, et Jay arvab, et see vastas tõele? Kui tema parim sõbranna, või hetkeseisuga endine parim sõbranna, Jas'ilt rummipudeli käest ära võttis, silmitses Ari pudelit Jaydeni käest. Ta oleks eelistanud, kui see pudel oleks olnud tema enda käes. "Mul ei olegi seda otseselt vaja. Ma lihtsalt tahan seda," pomises Jasmine vaikselt, kuid siiski kuuldavalt. See oli tõsi. Ta tõesti tahtis seda, kuid ta ei vajanud seda. Edasise jutu peale puhkes Jasmine rõõmutult naerma. Tal ei olnud vähimatki plaani ennast Jaydeni ees välja elada. Emotsioonid Ari sees olid tunduvalt hullemad kui ta välja näitas. "Ma ei suuda sind vihata," lausus Jas vaikselt, pilk suunatud kindlalt hoone seinale, mitte Jaydenile. "See, et mingi tee on kergem, see ei tähenda seda, et see on õigem. Nagu ei olnud sul ka õige, minu eest varjata põhjust, miks sa Celisesse läksid," rääkis Ariadna, hammustades tugevalt huulde. Jay viimase lause peale ei kostnud Ari midagi ning lihtsalt vaikis.
Post by Jayden Amalie Revons on Jan 23, 2012 22:46:47 GMT 2
Tundus, et rahu ja lepitus ei olnud see, mis Jasmine'l mõttes oli. Tütarlaps ei osanud isegi kuidagi aidata hetkel, sest ta polnud kindel, et sõbranna teda üldsegi ligi laseb. Tõenäoliselt tegelikult mitte, rethymnlane üritas teda pigem eemale tõugata. Nüüd olid nad vastupidistes rollides. Kes-keda üritab eemale tõrjuda hakkas vahetuma. Varem tahtis Jay seda ise teha, nüüd tundus, et Ariadna ei anna järgi. Võib-olla oli targem see asi lihtsalt sinnapaika jätta ja minema jalutada? Ei, ta tahtis seda ka eelmine kord, kuid lahendamata asjad jäävadki sellisteks. Pigem tuli leida selles rupikus õige vastus. "Ma olen egoistlik, sest ma ei mõelnud, mis juhtub sinuga, kui ma midagi teatamata pooli vahetan. Teiseks, ma olin mõrd, sest minu sõnade eest võiks mul keele välja lõigata. Ma olen muutunud ja mitte paremuse poole ning ma pole see inimene, kes olin varem," rääkis tütarlaps ikka veel üritades rahuliku hääletooni hoides, hoolimata sellest, et Jas tema peale karjus. "Kahjuks ei saa ma tema ka kunagi enam olema," sosistas ta vaevukuuldavalt, sest kui vähe ta tahtis seda tunnistada, muutis Celis teda kohutaval kombel. Õelamaks, karmimaks, rangemaks. "Ma loodan, et kunagi sa suudad mulle ehk andestada,"lausus Jayden lõpuks oma pilku sõbrannale tõstes ja oma silmi hetkeks sulgedes. "Sa ei taha alkoholi, Jas. Ära peida end selle taha, ära kummuta end sellele teele,"sõnas näitsik ohkega ja ühel hetkel tõstis Amalie pudeli kõrgele kätte ning tühja õhku. Järgmisel hetkel lasi ta rummipudelist lahti ning see lendas kohutaval kiirusel alla. See klõksatas vastu tellinguid, kuni purunedes suure klirinaga maad puudutas. Ariadnal oli õigus, need asjad polnud võib-olla õiged, aga Amalie ei saanud neid enam tagasi keerata. "Sa tead, et ma olen alati oma lähedasi kaitsnud kõigest väest ja see oli üks viis seda teha,"sõnas tütarlaps oma endisele parimale sõbrannale otsa vaadates. "Tead, parem on taluda vihkamist, kui näha, kuidas teid piinamisruumis hoitakse või veel hullem, kui sa peaksid hätta läbi minu sattuma, ma ei suudaks sind piinama hakata," teatas Jayden oma hääletooni tasandades. Mitu korda oli ta tahtnud kustutada neid mälestusi oma peast, kus inimesed kisasid ja keegi neid piinas. Kohutav. Need piinasid teda siiamaani mõtetes. [/i]
Post by Jasmine Ariadna Charleston on Jan 23, 2012 23:24:18 GMT 2
Jasmine kuulas Jaydeni sõnu, tõstmata oma pead ning Amaliele otsa vaatamata. Ari jaoks oli täielik üllatus see, et Jay suutis rahulikuks jääda. Ta ei osanudki öelda, kas see ajas teda rohkem närvi või see sundis teda ennast tagasi hoidma. Mingil määral mõlemat. Ta oleks eelistanud, et Jayden oleks tema peale karjunud. See oleks teinud asja nii palju lihtsamaks, kuid kui Amalie seisab seal nagu vana rahu ise, ei saanud Jasmine karjuda. See oleks olnud vale, olgugi, et mingil määral oli ta juba Jaydeni peale karjunud. Palju lihtsam oli süüdistada oma emotsioonides kedagi teist kui iseennast. Ta oleks ju pidanud teadma, et Jayden ei vahetaks niisama lihtsalt poolt, kuid ometigi oli Jas seda Jaydenist uskunud ning see oli põhjus, miks ta vihkas iseennast. Sõbranna sõnad hakkasid Ari't kriipima ning ta tundis kohutavat vajadust oma käed lihtsalt Jaydenile ümber panna ning öelda talle, et kõik saab korda, nii ühel või teisel viisil. Amalie oli Jas'i jaoks endiselt ta parim sõbranna, ükskõik, mida nad rannas üksteisele ei öelnud, olgugi, et ta tundis end öeldu tõttu uskumatult sitasti. Olles kuulanud Jaydeni lõpuni, tõusis Ariadna ettevaatlikult püsti, et mitte tellingult alla pudeneda. Ta vaatas Amaliele otsa ning esimene siiras, veidi kurb naeratus ilmus Ariadna näole. "Näed.. Kaks mõrda oleme. Me mõlemad ütlesime teineteisele asju, mida me tegelikult ei mõelnud ning mille eest me tõenäoliselt vääriksime surmanuhtlust," rääkis Ari rahulikult ning viha oli peaaegu, et täielikult lahtunud. Ta ei suutnud kuulata enam, kuidas Jayden ennast piitsutas tehtu pärast ning enam ju midagi muuta niikuinii ei saanud. "Jah.. Ma tahan.. või tahtsin.. alkoholi. Alkohol on üks kuradima hea valu leevendaja. Tead seda?" küsis Jas õhkõrna naeratusega. "Mul ei ole sulle midagi andestada. Sina pead mulle andestama, et ma arvasin, et sa oma poolt nii lihtsalt vahetad," lausus Jasmine, pöörates end seejärel ümber. "Sa ei pea minu pärast muretsema. Ma saan alati hakkam...," lausus Ariadna, kuid järgmisel hetkel ta jalg libastus, kui ta Jay'le otsa hakkas vaatama ning selle tagajärel kukkus Jasmine tellingult alla, maandudes kõvale maapinnale, klaasikillud eelnevast maha kukutatud rummipudelist selga tungimas. Valu oli viimane asi, mida ta tundis, enne kui saabus pimedus.